Nu tijdelijk 5% korting op uw droomtuin.

Zuidwest Sierbestrating is een allround Bestratings-bedrijf gevestigd in Voorschoten. Onze werkwijze kenmerkt zich door creativiteit, vakmanschap en kwaliteit. Wij geven u graag een passend advies over het aanleggen of renoveren van uw droomtuin. Indien gewenst leveren wij ook alle soorten materialen zoals: zand, grond, grind, bestratingsmaterialen, schuttingen, tuinverlichting, bomen en planten en nog veel meer. Alle benodigde vakkennis en ervaring zijn in huis om uw droomtuin zo te realiseren zoals u het wenst. Wij komen gratis bij u langs om met uw tuinsituatie kennis te maken. U kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie of een vrijblijvende offerte.


5 redenen om voor ons te kiezen.

1
Hulp bij het kiezen van het materiaal.

De ene steen/tegel is de andere niet. Welke soort u kiest, hangt ook af van uw gebruiksdoel. Niet elke steensoort of tegel is geschikt voor u. Wij zoeken met zorg de steensoort uit die bij uw smaak en doel past.

2
Wij nemen de tijd voor u.

Een complete tuin aanleggen is veel denkwerk. Daarom nemen we alle tijd om met u mee te denken en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. We komen graag bij u thuis.

3
We verzorgen alles van A tot Z.

We verzorgen het hele traject, van het inmeten tot het creeeren van uw tuin. Daarover hoeft u dus geen andere partijen in te schakelen of uzelf te verdiepen.

4
Een concurrerende, eerlijke prijs.

Zoals elke branche kent ook ons product zogenaamde ‘prijsvechters’. Maar laat u niet misleiden. De keuze is er veel beperkter en niet alles is bij de prijs inbegrepen.

5
Uitstekende nazorg.

Bij ons geen garantie tot de deur. Integendeel. Ook nadat u tuin gemaakt is kunt u als klant vragen hebben. Ook dan zijn we er voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Nodig ons uit bij u thuis. Dan kunnen we u ter plekke informeren over de mogelijkheden en de prijzen. Wij zijn pas tevreden als u ongestoord kunt genieten van uw tuin!

Neem contact met ons op.