Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zuidwest Sierbestrating is een allround Bestratings-bedrijf gevestigd in Voorschoten. Onze werkwijze kenmerkt zich door creativiteit, vakmanschap en kwaliteit. Wij geven u graag een passend advies over het aanleggen of renoveren van uw tuin. Indien gewenst leveren wij ook alle soorten materialen zoals: zand, grond, grind, bestratingsmaterialen, schuttingen, tuinverlichting, bomen en planten en nog veel meer. Wij zijn actief in de particuliere sector, maar zijn ook actief voor bedrijven. Alle benodigde vakkennis en ervaring zijn in huis om een tuin zo te realiseren zoals u het wenst. Wij komen gratis bij u langs om met uw tuinsituatie kennis te maken. U kunt altijd contact met ons opnemen voor informatie of een vrijblijvende offerte.

Onze diensten.

1
Sierbestrating

Zuidwest Sierbestrating helpt u graag uw droom werkelijkheid te maken en is de juiste partij op het gebied van sierbestrating of gewone bestrating. Of het nu gaat om de herbestrating van een tuin of oprit of een groot nieuw project met sierbestrating, we doen het snel en accuraat.
Lees verder

2
Tuinhout

Wij plaatsen schuttingen en poorten voor in uw tuin. Bij de ons kunt u kiezen uit vele soorten en betaalbare schuttingen. De natuurlijke houten schuttingen, een robuuste beton schutting met motief, of een solide combinatie van beide, u bent bij ons aan het juiste adres.
Lees verder

3
Natuursteen

Een mooie tuin verfraait uw huis nog meer en natuursteen kan daar aan bijdragen. In de eerste plaats kiest dan voor een heel gebruiksvriendelijk en praktisch materiaal, waar u vrijwel geen onderhoud aan heeft.
Lees verder

4
Tuinhuis

Onze tuinhuizen worden vervaardigd uit diverse soorten hout. Deze houtsoorten worden geimporteerd uit landen als Rusland en Finland. Dit hout is van nature harder & sterker dan andere houtsoorten uit Europa.
Lees verder

5
Keramiek

Keramische tegels zijn uitermate geschikt voor een strak en stijlvol buitenterras. De ideale oplossing voor terrassen en zwembaden. Geschikt voor buiten & binnen gebruik.
Lees verder

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Nodig ons uit bij u thuis. Dan kunnen we u ter plekke informeren over de mogelijkheden en de prijzen. Wij zijn pas tevreden als u ongestoord kunt genieten van uw tuin!

Neem contact met ons op.