Natuursteen: de meest natuurlijke keuze voor buiten.

Een tuinterras is de plek waar u heerlijk wilt kunnen genieten van uw huis, de buitenlucht en uw tuin. Een mooie tuin verfraait uw huis nog meer en natuursteen kan daar aan bijdragen. Natuursteen is een heel gebruiksvriendelijk en praktisch materiaal, waar u vrijwel geen onderhoud aan heeft.

Ontdek de voordelen van natuursteen op uw terras of in uw tuin:

• De stijlvolle finishing touch van uw huis.
• Onderhoudsarm en duurzaam.
• Van strak tot natuurlijk: alle stijlen zijn mogelijk.
• Ook voor plantenbakken, buitenhaarden, enzovoort

Altijd een natuursteen die past bij uw smaak

Veelgebruikte soorten natuursteen in de tuin zijn leisteen, hardsteen, basalt en graniet. Deze zijn vorstbestendig en kunnen op vele manieren worden afgewerkt. Van ruw (onbewerkt) tot hoogglans. Want er is altijd een steensoort en stijl die past bij uw wensen. Of u nu van strak modern houdt, of juist van een natuurlijke, stoere look. Laat uw fantasie de vrije loop!

Ook voor muurtjes, afscheidingen, trappen, bloembakken, tafels, banken, een buitenkeuken, buitenhaard, bordes of zelfs een brievenbus in natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres.
Omdat we natuursteen zelf zagen en bewerken zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij ons dus geen standaard assortiment, maar alle ruimte om uw fantasie de vrije loop te laten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Nodig ons uit bij u thuis. Dan kunnen we u ter plekke informeren over de mogelijkheden en de prijzen. Wij zijn pas tevreden als u ongestoord kunt genieten van uw tuin!

Neem contact met ons op.