Nu tijdelijk 5% korting.

Zuidwest Sierbestrating is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Daarom zijn wij volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat.


5 redenen om voor ons te kiezen.

1
Hulp bij het kiezen van het materiaal.

De ene steen/tegel is de andere niet. Welke soort u kiest, hangt ook af van uw gebruiksdoel. Niet elke steensoort of tegel is geschikt voor u. Wij zoeken met zorg de steensoort uit die bij uw smaak en doel past.

2
Wij nemen de tijd voor u.

Een complete tuin aanleggen is veel denkwerk. Daarom nemen we alle tijd om met u mee te denken en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. We komen graag bij u thuis.

3
We verzorgen alles van A tot Z.

We verzorgen het hele traject, van het inmeten tot het creeeren van uw tuin. Daarover hoeft u dus geen andere partijen in te schakelen of uzelf te verdiepen.

4
Een concurrerende, eerlijke prijs.

Zoals elke branche kent ook ons product zogenaamde ‘prijsvechters’. Maar laat u niet misleiden. De keuze is er veel beperkter en niet alles is bij de prijs inbegrepen.

5
Uitstekende nazorg.

Bij ons geen garantie tot de deur. Integendeel. Ook nadat u tuin gemaakt is kunt u als klant vragen hebben. Ook dan zijn we er voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Nodig ons uit bij u thuis. Dan kunnen we u ter plekke informeren over de mogelijkheden en de prijzen. Wij zijn pas tevreden als u ongestoord kunt genieten van uw tuin!

Neem contact met ons op.